Vergaderlocatie Het Reirinck

Onze 350 jaar oude boerderij is de perfecte locatie voor uw vergaderingen, trainingen, heidagen of teambuildingactiviteiten. De hiervoor beschikbare accommodaties zijn gelegen in één van de rijks monumentale gebouwen van Het Reirinck. Voor één dag en meerdaagse bijeenkomsten, is Het Reirinck  uitermate geschikt. Er is slaapgelegenheid voor 85 personen, verdeeld over 28 twee- of drie persoonskamers.

De rust en ruimte rondom Het Reirinck  geven een zakelijke bijeenkomst een extra dimensie en bovenal de privacy die u wenst met uw gezelschap. Want Het Reirinck  is gelegen in de natuur, aan de rand van 15 ha bos in een gebied van hoog landschappelijke waarde. Getypeerd door de talrijke  singels, eikenlanen en esgronden. Met de rivier De Slinge op loopafstand. Het Reirinck telt 3 vergaderaccommodaties, ieder met eigen slaapgelegenheid.

Elk gebouw zijn eigen verhaal. Zoek u rust?

Op “Het Reirinck” verblijft u met uw deelnemers in uw eigen boerderij. U heeft dus volledige privacy voor uw gezelschap. Iedere boerderij is vrij gelegen in het unieke Achterhoeks landschap.  Rustig en bosrijk.

Alle vergaderruimten zijn voorzien van:

  • comfortabel meubilair,
  • uitstekende audiovisuele apparatuur (beamer, TV, geluidsinstallatie, dvd, Flipover)
  • WIFI
  • Overnachtingmogelijkheid (28 twee/driepersoonskamers), 90 personen slaapgelegenheid

Kijk hier voor de vergaderarrangementen