Paardentoerisme Achterhoek

Wilt u op vakantie met een groep menners of ruiters, dan is onze groepsaccommodatie uitermate geschikt voor uw gezelschap! Bij Het Reirinck is het mogelijk voor ruiter en paard te overnachten, voor een nacht, weekend, week of midweek. Al jaren ervaren gasten het prachtige Achterhoeks landschap als een gezellige, bourgondische en gastvrije omgeving voor een geslaagd week of weekend weg met vrienden of familie.

Stalling van de paarden
Direct naast onze accommodatie is een zeer grote en goed verzorgde paardenstalling. In overleg met ons kunnen wij u in contact brengen met de eigenaar. Stalling 80 paarden.

Tochten
Het Reirinck is een startpunt van een grensoverschrijdend ruiterroute netwerk, in samenwerking met o.a. het Nederlands Bureau voor Toerisme en KNHS. Dit netwerk spreidt zich uit over de provincies Gelderland en Overijssel (Twente). Het Duitse natuurgebied Zwillbrock en omliggende gebieden, biedt een scala aan mogelijkheden om prachtige, landelijke tochten te maken. Onder ervaren begeleiding kunt u één- en meerdaagse tochten rijden.

Dagtocht
Een dagtocht omvat maximaal 5 uren rijden. De ruiterpaden en zandwegen door bossen of natuurreservaten zorgen voor afwisselende en opwindende ritten. De rit kan worden onderbroken voor een drankje of om een hapje te eten (dit is voor eigen rekening). De paarden hebben dan tijd om te rusten en water drinken. Daarna vertrekt u  via een andere route weer op weg naar uw thuishaven.

De duur van de ritten? U beslist!

Route
Bekijk hier de routes