Over ons

Over ons, Het Reirinck, luxe groepsaccommodatie, B&B, vergaderlocatie, trouwlocatie, feestlocatie, in de Achterhoek.

Hoog op de gevel van “Het Reirinck” prijkt het jaartal 1662. Een monumentale boerderij met een rijke historie, als landbouwbedrijf, maar zeker ook op het gebied van horeca. Hier is in het verleden een brouwerij gevestigd geweest en de boerderij fungeerde eeuwenlang als café.

Het Reirinck is bovenal een familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar  is Het Reirinck een accommodatie met een multifunctioneel en persoonlijk karakter. In al die jaren is het bedrijf continue gerestaureerd en gerenoveerd tot een luxe gastenverblijf.

Gastvrijheid
Wij doen ons uiterste best om al onze gasten thuis te laten zijn. In onze groepsaccommodaties, vergaderlocaties en in de B&B. Bij ons kunt u terecht met uw persoonlijke, specifieke wensen of vragen.

Comfort
Al onze groepsaccommodaties, vergaderlocaties, kamers en sanitair zijn voorzien van het maximale comfort: heerlijke bedden, goed geoutilleerde keukens, riante woonkamers, internet.

Voor de vergaderruimtes zijn alle essentiële voorzieningen aanwezig: wifi, beamers, comfortabel meubilair etc. Door het combineren van vergaderen, dineren en overnachten op één locatie, kunnen wij u een comfortabel totaalarrangement aanbieden.

Authentiek
In Het Reirinck verblijft u in een authentieke monumentale Gelderse boerderij. Wij hebben ons best gedaan om alle originele details te restaureren zodat u overal de authentieke sfeer van deze fraaie boerderijvorm kunt proeven. Door de prachtige ligging in het typische Achterhoekse landschap – tussen de velden en bossen – wordt deze ervaring alleen maar versterkt.