Luxe groepsaccommodatie Achterhoek Groenlo

Reirinck-002

Het Reirinck biedt u diverse monumentale groepsaccommodaties met een authentiek Achterhoeks karakter. De sfeervolle interieurs zult u zonder twijfel waarderen. Elke accommodatie heeft zijn eigen warme sfeer en identiteit. Alle accommodaties zijn vrij gelegen. Midden in het prachtige Achterhoekse landschap, met optimaal comfort en privacy. Zo kunt u samen met uw familie, vrienden of groep genieten van een luxe en comfortabel verblijf voor iedereen!

In totaal beschikken wij over 28 kamers, 100 bedden. Alle  voorzien van wastafel en hang- en legkasten op de kamer. Enkele kamers hebben eigen douche en toilet op de kamer.

Elke groepsaccommodatie beschikt over een eigen, compleet geoutilleerde luxe keuken.  De accommodaties hebben 2 tot 3 persoonsslaapkamers. Uitgerust met goede bedden voor een goed slaapcomfort. Desgewenst zijn bijzetbedden en kinderbedden beschikbaar.

Iedere accommodatie heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en een zonnig terras met prachtig uitzicht over het Achterhoekse landschap.

Als uw gezelschap uit een grotere groep bestaat, is het gecombineerd huren van meerdere groepsaccommodaties zeker mogelijk.

Zijn er speciale wensen of heeft u een paar bedden extra nodig? Laat het ons weten. Wij kunnen een passende oplossing  vinden. Ons tel: 0544-461820. Welkom bij Het Reirinck gelegen op het mooiste plekje van de Achterhoek.

Onze luxe groepsaccommodaties:

Reirinck-015 Groepsaccommodatie De Herberg  
Voor  17 personen –  5 slaapkamers;
In combinatie: 17 – 90 personen. Dit is De Herberg plus extra slaapaccommodatie afhankelijk van de grote van uw gezelschap.
Wanneer uw gezelschap uit meer dan 17 personen bestaat, krijgt U er extra kamers bij. In totaal beschikken wij over 28 slaapkamers.
De Brouwershof - Het Reirinck Groepsaccommodatie De Brouwershof
Voor  18  personen –  9 slaapkamers;
In combinatie: 18 -90 personen. Dit is De Brouwershof plus extra slaapaccommodatie afhankelijk van de grote van uw gezelschap.
Wanneer uw gezelschap uit meer dan 18 personen bestaat,  krijgt u er extra kamers bij. In totaal beschikken wij over 28 slaapkamers.
Reirinck-044 Groepsaccommodatie Het Voorhuis
Voor  1-14 personen –  4 slaapkamers;
Wanneer uw gezelschap uit meer dan 8 personen bestaat, krijgt u er extra kamers bij. In totaal hebben wij 28 slaapkamers.
Reirinck-037 Vakantiehuis Het Landhuisje
Voor 6 personen – 2 slaapkamers
 het-reirinck_32770169 Gehele accommodatie
Voor 85 personen – 28 kamers