Teambuilding bij het Reirinck in de Achterhoek

Teambuilding bij Het Reirinck, anno 1930

Ook buiten de muren van “Het Reirinck” zijn  onze mogelijkheden ruimschoots. De plek, oftewel omgeving, heeft alles voor een verrassende invulling van uw zakelijke bijeenkomst. Een presentatie gegeven in het naastgelegen bos. Een intieme vergadering in de buitenlucht. Een heerlijke lunchwandeling, onder leiding van onze natuurgids. Een atb-tocht in het Achterhoekse landschap. Niets is ondenkbaar. Ook voor de korte opfrisser of wandeling tijdens een pauze of teamopdracht, beschikt het Reirinck  over de juiste omgeving. Zie ook onze activiteiten. Heeft u zelf originele ideeën? Het Reirinck staat open voor suggesties en de persoonlijke noot!

Daarnaast biedt Het Reirinck u een aantal buitensport- en groepsdynamische activiteiten aan. Bijvoorbeeld in het kader van een teambuildingsactiviteit of als break-out tussen de bijeenkomsten door. U kunt hierbij denken aan: paardenmennen of bijvoorbeeld een roofvogelworkshop. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde activiteitenbureau ’s. Zie ook onze activiteiten.

Het Reirinck als locatie voor uw culinaire verblijf. Voor veel mensen bepalen goed eten en drinken de  juiste sfeer! Voor ieder gezelschap, groot of klein, bieden wij een ruime keuze op culinair gebied. Bijzondere gerechten, heerlijke wijnen; zoals u het wenst, voor ieder budget.

Wij beschikken over culinaire buffetten en menu’s uit alle windstreken. Een traditioneel Indonesisch buffet, een grill-, tapas- of boerenbuffet, een intiem, exclusief diner. Alles is mogelijk bij ons. Wij houden hierbij rekening met verse ambachtelijke streekproducten.