Coronavirus Covid-19

Beste gasten,

Geopend voor gezinnen en gezelschappen tot 1 huishouden

Wij zijn direct beschikbaar voor gezelschappen/families welke tot 1 huishouden behoren. Onze accommodaties bieden privacy en zijn voorzien van eigen douche en toilet. Alle ingrediënten voor een comfortabel en onbezorgd verblijf in een zee van ruimte.

Groepen / gezelschappen tot 30 personen zonder overnachting geopend vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni zijn wij direct beschikbaar voor gezelschappen / groepen tot 30 personen. Het is niet noodzakelijk dat deze gezelschappen tot 1 huishouden behoren. Overnachting voor deze gezelschappen is nog niet mogelijk tenzij de overheid op korte termijn anders beslist.

Groepen / gezelschappen met overnachting tot 100 personen geopend vanaf 1 juli

U zult begrijpen dat wij dagelijks vragen van groepen ontvangen met betrekking tot hun reservering. Wij begrijpen uw eventuele bezorgdheid.

Op 19 mei heeft de regering aangegeven dat de huidige maatregelen zijn verlengd tot en met 1 juli 2020. Alle reserveringen met gezelschappen tot 100 personen, voor de periode die na 1 juli 2020 plaatsvinden, kunnen doorgaan. Totdat er eventueel nieuwe maatregelen bekend worden gemaakt.

Overplaatsen

Voor elke groep streven wij naar een oplossing: dat begint al bij het vinden van een nieuwe datum. Als vanzelfsprekend wachten wij niet totdat de eerste groepen een beslissing hebben genomen, wij gaan ondertussen verder met het doorplaatsen van de gezelschappen. Wij hebben inmiddels verschillende groepen succesvol een oplossing kunnen bieden.

U gereserveerde weekend wordt overgeplaatst naar een verblijf in de volgende periodes: november, december 2020 (uitgezonderd bijzondere feestdagen) of naar een verblijf in januari, februari 2021. Midweken zijn in deze periodes ook mogelijk. (ma t/m vrij max. 10.00 uur). Ook tijdens schoolvakanties vanaf de herfstvakantie t/m voorjaarsvakantie (uitgezonderd kerstvakantie 2020). Alleen voor déze periodes gelden dezelfde voorwaarden als uw huidige reservering.

Een zorgeloos verblijf bij Het Reirinck

In overeenstemming met de voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM, hanteren wij de volgende preventieve en hygiëne maatregelen.

 • Wij vragen u gepaste afstand (1,5 meter) te houden tot andere gasten en medewerkers van Het Reirinck.
 • Inchecken: maximaal 1 persoon van uw gezelschap in de receptie bij aankomst en vertrek.
 • Wij hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers voor de schoonmaak van de accommodaties.
 • Bij ieder wasmeubel, in iedere natte groep, vindt u handzeep. Wij vragen u regelmatig en consequent uw handen te wassen.
 • In onze toiletgroepen liggen gastendoekjes. Gebruik deze na iedere wasbeurt en deponeer deze in de bijgaande mand. Aan het einde van iedere dag worden deze vervangen door schone gastendoekjes.
 • Onze medewerkers zijn alleen aan het werk mits zij in goede gezondheid verkeren.

Wat kunt u zelf doen?

Het is belangrijk de standaard maatregelen te volgen die gelden bij een ‘normale’ griep of verkoudheid, namelijk:

 • Een begroeting op een andere wijze dan een hand, kus of knuffel is prima.
 • Was je handen regelmatig langer dan  25 seconden met water en zeep.
 • Hoest of nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.
 • Meldt u meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer de eigenaar van Het Reirinck.

Het actuele nieuws over het coronavirus vindt u op:

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Het Reirinck houdt de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. U kunt erop vertrouwen dat de gezondheid van onze gasten onze eerste prioriteit heeft.

Een fijn verblijf! Mochten er nog vragen zijn, wij horen het graag.

Hartelijk groet,

Eric en Hanneke Lagers